Logo wijksecourant.nl

Meld je nu aan voor de Haringparty op 1 juli in de Veldpoort!

Mis het niet en meld je nu aan voor de jaarlijkse OKW Haringparty op maandag 1 juli in De Veldpoort!

Beste ondernemers van Wijk,

De jaarlijkse Haringparty, daar moet je bij zijn! Ondernemers zijn op 1 juli vanaf 17.30 uur weer van harte welkom in De Veldpoort. Kom netwerken, haring happen en beleef de traditionele kavelveiling. Koop nu vast online je ticket!

Tijdens de Haringparty tonen we het brede palet aan diensten en producten dat in Wijk bij Duurstede wordt ontwikkeld en verkocht. Dat maken we tevens zichtbaar via een veiling. We bieden kavels aan waarop geboden kan worden. Dat kan een product of dienst zijn, maar ook een kijkje achter de schermen bij een bedrijf.

Weekend in een cabrio
De opbrengst van de veiling komt, net als andere jaren, ten goede aan het Werk Oriëntatie Project, een samenwerking tussen Wijk in Bedrijf, het Revius en de OKW. We zullen weer een hoop mooie kavels veilen, wat dacht je bijvoorbeeld van een weekend lang in een cabrio rijden? Zorg dus dat je het niet mist!

Meld je nu aan
Wij hopen dat je deze avond in je agenda wilt reserveren en je wilt voorbereiden op een mooi bod op één van de kavels. De entree voor de haringparty bedraagt 12,50 euro per persoon. Voor dit bedrag heb je toegang tot de Veldpoort, krijg je een drankje, heerlijke haring en andere hapjes.

Voorkom lang in de rij staan op 1 juli en meld je nu alvast online aan. Klik hier om je aan te melden voor de Haringparty. Introducés en niet-leden van OKW zijn uiteraard ook van harte welkom!

Laat jezelf zien en bied een kavel aan
Een kavel aanbieden op de veiling is een mooie manier om jezelf als bedrijf te presenteren aan publiek. Daarnaast steun je hiermee natuurlijk ook nog eens het Werk Oriëntatie Project. Wil je ook een kavel ter beschikking stellen? Graag! Beschrijf de kavel die je aan wilt bieden en stuur voor 26 juni een email naar info@wijkinbedrijf.nl.

Graag tot ziens op maandag 1 juli!

Met vriendelijke groet,

Ondernemerskring Wijk bij Duurstede
 

Meer berichten