Foto: Caroline

Toekomstmuziek

Column Caroline van Kappel

Hoe ziet de wereld er over 25 jaar uit? Vraagt niet iedereen zich dat wel eens af? Alleen nog maar gekloonde schapen en vlees-vervangende kunststof koeien in een wei van duurzaam geproduceerd kunstgras?

Zelfrijdende voorgeprogrammeerde auto's die robots naar hun virtuele werkplek brengen, die daar dan naar hartenlust aan hun eigen ontwikkeling werken. Levensloop en -lust bestendige huizen. Een politiek bestel dan wel autonoom besturingssysteem dat zich vooral bezighoudt met verwachtingenmanagement op neurowetenschappelijk gebied en een RIVM dat uit een genetisch gemanipuleerde kweekvijver milieuvriendelijke en klimaatbestendige behoeftes destilleert die toekomstbestendig zijn. Hemelhoge doorontwikkelde zonnekoepels die de Uv-straling en CO2 uitstoot omzetten in duurzame brandstof en groene stroom voor oplaadpalen voor zowel de zelfrijdende auto's als de auto-directieve robots.

Het NTO verricht baanbrekend onderzoek op het gebied van gender neutrale voortplanting van de biologisch geheel afbreekbare mens. Er is een DNA databank die drie generaties vooruitloopt op de huidige en ga zo maar door. De toekomst is niet meer wat ze geweest is. Enige zelfreflectie zou de toekomst goed doen.

Over 25 jaar bestel je je nageslacht bij "JeTrekkenThuisbezorgd.nl" in de vorm van een (roze, blauw of transparant) bouwpakket dat geheel op je persoonlijke DNA is afgestemd en samengesteld uit jouw genetische bouwstenen en omgevingsfactoren. Het pakket is gerelateerd aan je IQ, EQ en AQ zoals die in percentages staan uitgedrukt op je persoonlijke besturingspas en is gebaseerd op een neuro-capaciteit van 85% match. Je kunt je nageslacht op deze manier zelfs tot drie generaties vooruit bestellen. Genderneutrale en neuro-legale streaming faciliteiten voorkomen psychosomatische en fysieke klachten (bij zowel het nageslacht als bij de pakketaanvrager).

Het Internationaal Monetaire Fonds geeft de witcoin uit in de vorm van een algemene basisbeurs en vult die selectief en individueel aan op basis van neurologische virtuele screening gekoppeld aan een bonussysteem dat gebaseerd is op de individueel gemeten mate van overlevingsinstinct. Dat is ook meteen je virtuele footprint. De dinosaurus Platvoetje is als uitgangspunt genomen voor dit rekenmodel. Het Nederlands Herseninstituut treedt op als internationaal strafhof in geval van schending van het algemeen geaccepteerde gedachtegoed van zowel de linker (standplaats Brussel) als rechter (standplaats Straatsburg) hersenhelft.

Tegen die tijd kan je ook je DNA opslaan in de cloud of ter beschikking stellen van de wetenschap, waar het zal worden gebruikt voor onderzoek ter bevordering van de K.I. (kunstmatige intelligentie). De mate waarin dat onsterfelijk maakt kan nog niet in percentages worden uitgedrukt, maar het ziet er goed uit….

Meer berichten