Ina Vernooij en Irma van den Brink Foto: Anneke Troost
Ina Vernooij en Irma van den Brink Foto: Anneke Troost

Lotgenotenbijeenkomst

Wijk bij Duurstede - Voor de lotgenotenbijeenkomst van 16 mei, zijn zowel mensen met de diagnose borstkanker, als met andere vormen van kanker welkom. De bijeenkomst staat in het teken van kanker en werk en de Arbobegeleiding tijdens en na het behandelproces. Geregeld hoort PinkbijDuurstede dat de begeleiding van bedrijfsartsen tekortschiet en dat de werknemer (kanker/ex-kankerpatiënt) niet goed wordt begrepen. Bedrijfsartsen missen specifieke kennis en expertise over kanker, daardoor blijft er veel onduidelijk over de behandeling en gevolgen voor het werk en ze voelen zich onbegrepen.
Jeanine Polman is de gastspreker voor deze bijeenkomst. Zij heeft zelf borstkanker gehad en is na haar behandelproces vanuit haar kennis en coachervaring gestart als re-integratiecoach bij Stap Nu. Stap Nu is een bedrijf dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met gecertificeerde coaches die getraind en ervaren zijn omtrent de thematiek kanker, chronisch ziek zijn en werk.
Graag gaat zij met de deelnemers in gesprek over de mogelijkheden/ onmogelijkheden in het begeleidingsproces.
Inloop vanaf 19.00 uur met koffie/thee, waarna wij om 19.30 uur starten met de bijeenkomst. Locatie Galerie 't Rondeel, Kokkestraatje 35/39 te Wijk bij Duurstede. Ga voor aanmelding naar www.pinkbijduurstede.nl

Meer berichten