Foto: Esther van der Linden

Loes uit Wijk met Zanggroep Puur!

Wijk bij Duurstede - Optreden in je eigen woonplaats. Loes de Wit vindt het geweldig. Op 14 april is zij met de zanggroep te zien in Calypso met een liedjesprogramma.

Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo's, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes, dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde. Back to the sixties!

Het nieuwe liedjesprogramma zorgt voor veel herkenning
Het optreden van Puur! wordt een ware 'trip down memory lane'. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Er komt echt van alles voorbij. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy & List. En natuurlijk ook The Beatles, die hit na hit scoorden in de jaren zestig. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met de muziek van toen, die we echt allemaal nog kennen.

Waaruit bestaat zanggroep Puur!?
Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelfgekozen repertoire. Mooie, pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en gitarist Jeen Rabs.

Zondag 14 april - Calypso theater, Wijk bij Duurstede – aanvang 14:30 uur

Meer berichten