Kaieschaiters sluiten seizoen af met Halfvastenbal

Zaterdag 30 maart sluiten Prins Dijkie en zijn gevolg een geweldig seizoen af met het Halfvastenbal Vanaf 21.00uur zal het Calypso Theater op de Markt voor de laatste keer dit seizoen de residentie zijn. Gratis entree, feest DJ Sander en een optreden van Marco Kraats staan garant voor een avondje gezelligheid.

(Korte terugblik)

Wat kunnen de Kaieschaiters terug kijken op een geweldig Karnavalsweekend. Een klein weekje opbouwen en op vrijdagavond, het is dan  1 maart begonnen met her (te rustige) Jeugd Karnaval. Een moeilijke doelgroep en het wil niet echt lukken. Daarna een aaneenschakeling van hoogtepunten. Een geweldige Optocht met prachtig weer en heel veel publiek. Een spetterend Openingsbal, dagen van te voren al uitverkocht en Theo Mezz en Helemaal Hollands brachten een super sfeer. 

Op zondagmorgen de One Two Trio Kindershow, super druk en super leuk. Zondagmiddag met de Kaien naar Odijk om daar de Optocht mee te doen. Slecht weer maar ook hier veel gezelligheid. Wipneus en Pim zetten op zondagavond de Leutbunker op zijn kop. Dat moet een traditie worden op het Noppesbal dus maar weer boeken voor volgend jaar. En dan de maandag middag. De zaal opgebouwd voor de senioren en wat een geweldig iets. Goed bezocht, helemaal gezellig en prachtig om al die senioren te zien genieten. Alle sponsoren en vrijwilligers bedankt dat dit voor de "oudjes" geheel gratis mogelijk was. Volgens jaar weer dat weten we nu al zeker.

De maandagavond was ook goed bezocht. Eerst een soort van concert van de BZB, niet helemaal Karnaval maar zeer spectaculair en daarna het dak eraf met Pater Moeskroen. Een super Karnavalsweekend dus en de Kaieschaiters willen iedereen hiervoor bedanken. Het geweldige publiek, de bezoekers, de sponsoren, de bouwers en alle ander vrijwilligers. Zonder jullie was het niet mogelijk.

Op naar volgend seizoen en het is alvast belangrijk om de data te noteren. Het karanval in Waik xal zijn van 21 tm 24 februari. Uiteraard zijn we al druk bezig met het programma.

Maar eerst willen we met jullie allemaal het seizoen afsluiten. Zaterdag 30 maart om 21.00uur bij het Calypso Theater op de Markt. 

Tot dan en 3x Alaaf KV de Kaieschaiters

Meer berichten