Justin Schoonderwoerd (liggend) en Rigino Odijk
Justin Schoonderwoerd (liggend) en Rigino Odijk (Foto: Wim Terwint)

Drie punten voor SVF Cothen

Cothen - De eerste helft waren ploegen aan elkaar gewaagd. Over en weer kansen. SVF had zeker, als eerste, de score moeten openen. Rigino Odijk en Roy van de Bildt waren hier alle twee heel dichtbij. In de 22e minuut was het toch Kesteren die op 0-1 kwam. Door de achterhoede van SVF werd niet adequaat genoeg ingegrepen.

SVF bleef steeds de aanval zoeken en het was wachten op de gelijkmaker. Vlak voor rust bediende Nando Koedam Jorn Mocking op een prachtige steekpass. Op zijn beurt omspeelde hij de keeper en met een stand van 1-1 was het rust. Na een kwartier in de tweede helft ging trainer Edwin Bakker wisselen. Julian Heijmans kwam binnen de lijnen voor Roy van de Bildt en even later volgende zijn broer Wesley Heijmans voor Nick Vermeer.

Al heel gauw kreeg Julian de kans om SVF op voorsprong te brengen. Een overtreding op Jorn werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty. Julian Heijmans was de aangewezen persoon om deze te nemen en deed dit vlekkeloos (2-1). Ook de laatste wissel werd ingebracht en wel Rik van der Mispel voor Rigino Odijk. Het spel werd fysieker, zeker van de kant van Kesteren. Rik van der Mispel greep de kans om eindelijk weer te scoren. (3-1)

Kesteren wist nog wel éénmaal te scoren. Een kopbal over onze kleine keeper verdween in het net (3-2). Al gauw floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Meer berichten