Tot 6 december kunt u op Tobias stemmen via www.sportenbewegenindebuurt.nl. Bekijk op de site ook de promotiefilmpjes.
Tot 6 december kunt u op Tobias stemmen via www.sportenbewegenindebuurt.nl. Bekijk op de site ook de promotiefilmpjes. (Foto: )

Tobias Wijnmaalen landelijk genomineerd

Buurtsportcoach Tobias Wijnmaalen van Stichting Wijksport is verkozen tot beste buurtsportcoach van de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Samen met de drie winnaars van de overige regio's is hij genomineerd voor de prijs van beste buurtsportcoach van Nederland in 2018.

Wijk bij Duurstede - Volgens de jury is Tobias een inspirerend voorbeeld voor collega's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het vak. Sportparkmanager Herke van der Weij van Stichting Wijksport nomineerde Tobias voor deze prijs, waarna hij uit 32 buurtsportcoaches is gekozen tot beste. "Tobias heeft niet alleen zichzelf enorm ontwikkeld, maar ook bijgedragen aan de ontwikkeling van Stichting Wijksport en ons netwerk. Door veel mensen te bevragen, goed te luisteren en door zijn enthousiaste persoonlijkheid heeft hij met succes en volledig vraaggericht zijn eigen functie ingevuld", aldus Van der Weij.

Meer berichten