Foto:

Gezellige drukte op het KWC

Wat was het druk afgelopen woensdag op het KWC. De school stroomde vol met geïnteresseerde leerlingen uit groep 8 die deelnamen aan de Kids Master Classes.

Net als voorgaande schooljaren houdt het KWC ook nu weer de Kids Masters Classes om leerlingen uit groep 8 kennis te laten maken met het KWC. De Master Classes zijn activiteiten die speciaal voor de groep 8-leerlingen worden georganiseerd. Door deel te nemen aan een activiteit na keuze, raakt de leerling een beetje bekend met vakken die gegeven worden op het KWC. De enthousiaste docenten zorgen ervoor dat de leerlingen zich helemaal thuis voelen tijdens de activiteiten.

Naast Classes zoals Kraak de code, Franse taal, Sport, Electric Fun en De gave Grieken is er dit jaar ook aandacht voor het nieuwe KWC-Agora. Een manier van onderwijs waar leerlingen – en ook ouders – zeker even van geproefd moeten hebben.

31 oktober komen de leerlingen uit groep 8 weer terug voor een nieuwe reeks Kids Master Classes. Op dinsdag 13 november is er een informatieavond. Inschrijven voor deze avond kan via onze website: www.kwc-culemborg.nl.

Meer berichten