Concordia doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. FOTO: Ankie Meutgeert
Concordia doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. FOTO: Ankie Meutgeert (Foto: Ankie Meutgeert)

Harmonie Concordia en Rabobank Clubactie

De Wijkse Harmonie Concordia zet zich in de maand oktober flink in om de kas van de vereniging te vullen. En daar kunt u bij helpen! Voor het eerst doet Concordia dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Wijk bij duurstede - U kunt als lid van de Rabobank Rijn en Heuvelrug vanaf 1 oktober uw stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen.

Uw stem is geld waard! Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. Hierbij kan nu dus ook op Harmonie Concordia gestemd worden. "U begrijpt dat wij een dringend beroep op u doen om uw stem uit te brengen op onze mooie vereniging en ons zo in staat te stellen ons steentje bij te dragen aan de gezelligheid in de stad."

Verder gaan de leden van Concordia in Wijk bij Duurstede een brief huis-aan-huis verspreiden, op zoek naar donateurs die ons een financieel steuntje in de rug willen geven. Deze twee initiatieven kunnen ervoor zorgen dat Concordia ook de komende jaren zo actief kan blijven als al 118 jaar het geval is. "Wij hopen op uw medewerking en bedanken u als bij voorbaat voor de stem en de steun!"

Meer berichten