Ontmoet opmerkelijke mensen, maak bijzondere gebeurtenissen mee en versla geweldige evenementen in jouw buurt. Schrijf en mee en word freelancer voor de Wijkse Courant.
Ontmoet opmerkelijke mensen, maak bijzondere gebeurtenissen mee en versla geweldige evenementen in jouw buurt. Schrijf en mee en word freelancer voor de Wijkse Courant. (Foto: )

Schrijf jij met ons mee?

Wijkse Courant is op zoek naar verhalen uit het hart van de maatschappij. Naar zaken die zich bij jou om de hoek afspelen en naar bijzondere buurtgenoten die iets te vertellen hebben. Kortom, we willen het gesprek van de dag in onze krant. Teken jij deze verhalen voor ons op?

Wijk bij Duurstede - Wijkse Courant is een graag geziene gast in Cothen, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Overlangbroek en Buren/Rijswijk met wekelijks nieuws van de gemeente en op het gebied van uitgaan, theater- en filmbezoek, lekker uit eten gaan, sport- en andere evenementen, opmerkelijke mensen, ondernemers, nieuwe initiatieven en meer. Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia blijkt dat 59% van de Nederlanders interesse heeft in lokale onderwerpen, 70% daarvan gebruikt een huis-aan-huiskrant als informatiebron. Het moge duidelijk zijn: lokale verhalen zijn ontzettend belangrijk voor deze krant. Om onze lezers nog beter te bedienen is de Wijkse Courant op zoek naar versterking van het freelance team. Er staat een vergoeding tegenover.

Ben jij iemand die een neus heeft voor lokaal nieuws? Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen? Stuur dan je CV én je motivatie naar: redactie.wct@persgroep.nl o.v.v. freelancer Wijkse Courant.

Meer berichten