Sam Drukker en cursisten tijdens een voorgaande masterclass.
Sam Drukker en cursisten tijdens een voorgaande masterclass. (Foto: Rob Neleman)

Wijks Atelier: Masterclass Sam Drukker 2.0 en lezing

Het Wijks Atelier heeft weer een aantal activiteiten van hoog niveau. Sam Drukker, een internationaal bekend staande kunstenaar, gaat een masterclass geven naar model en opnieuw komt Hoo Man Chan naar Wijk bij Duurstede voor een lezing over Ossip Zadkine- Jan Gat- De verwoeste Stad en meer.

Wijk bij Duurstede - De Masterclass is op maandag 8 oktober. De kracht van Sam Drukker is dat hij deelnemers aanspreekt op hun eigen niveau. Dus ook mensen die nog niet zo lang schilderen zullen veel aan deze masterclass hebben. Ook mensen die de masterclass al hebben gevolgd zullen weer nieuwe leerpunten aangereikt krijgen. Opnieuw komt Hoo Man Chan naar Wijk bij Duurstede voor een lezing. De aanleiding is de tentoonstelling ‘Zadkine aan Zee’ in het Scheveningse Museum Beelden aan Zee die vanaf zaterdag 6 oktober een uitgebreid overzicht geeft van het oeuvre van deze Parijse meester van het modernisme. Hoo Man Chan is cultuurhistoricus en geeft rondleidingen in musea. Het is de start van een viertal lezingen bij het Wijks Atelier te beginnen met 6 oktober.

Informatie over het totaalpakket van het Wijks Atelier staat op de site www.wijksatelier.nl. De aanmelding gaat ook via deze site.

Meer berichten