Volgend jaar viert Blues in Wijk haar tiende verjaardag met veel verrassingen en een paar grote toppers.
Volgend jaar viert Blues in Wijk haar tiende verjaardag met veel verrassingen en een paar grote toppers. (Foto: wvdkraats)

Winterse bluestocht Blues in Wijk op de planning

Volgend jaar viert Blues in Wijk haar tiende verjaardag met veel verrassingen en een paar grote toppers. Aan de programmering wordt hard gewerkt. Binnenkort meer daarover, maar eerst het najaar met maar liefst 39 bluesbands en een zoektocht naar nieuwe bestuursleden.

Wijk bij Duurstede - Zaterdag 24 november 2018 staan de cafés in Wijk bij Duurstede weer bol van de blues. Blues in Wijk en twaalf Wijkse horecaondernemingen organiseren dan voor de achtste keer dit blues festival. Elk jaar vinden steeds meer mensen hun weg naar deze winterse bluestocht. Dertien bluesoptredens dit jaar en net als vorig jaar ook de hele dag blues op het stadscarillon. Alles gratis en op loopafstand van elkaar. Traditiegetrouw openen we om half drie in het E&E Gasthuis, om vier uur neemt theater Calypso het stokje over en vanaf zes uur kunnen blues liefhebbers in enkele restaurants lekker eten met een bluesje erbij. Na het eten gaan we om acht uur weer verder in theater Calypso en in de Engel. Na negen uur beginnen ook de cafés op stoom te komen met bluesbands tot diep in de nacht. Om de blues in Wijk ook de komende jaren actief en levendig te houden is Blues in Wijk op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Ze komen graag in contact met jonge(re) bluesliefhebbers, bij voorkeur in Wijk wonend, die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, graag in een leuk team functioneren en goed kunnen organiseren. Mail ons een korte motivatie (info@bluesinwijk.nl) en we nodigen je met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer berichten