Geef uw mening over onder andere winkelaanbod, zondagsopeningen, evenementen, horeca, sfeer en bereikbaarheid in Wijk bij Duurstede.
Geef uw mening over onder andere winkelaanbod, zondagsopeningen, evenementen, horeca, sfeer en bereikbaarheid in Wijk bij Duurstede. (Foto: )

Start onderzoek onder inwoners Wijk bij Duurstede

Vanuit Stadspromotie en -marketing is het altijd belangrijk te weten hoe het ervoor staat met de stad. Daarom is ervoor gekozen om een aantal zaken te onderzoeken middels een zogenaamde 0-meting. Zo worden de inwoners van Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen in de maand juli via diverse kanalen uitgenodigd om te helpen bij een onderzoek.

Wijk bij Duurstede - Een enquête die antwoorden gaat geven op vragen als: hoe kijken jullie op dit moment tegen de stad Wijk bij Duurstede aan op het gebied van winkelen en vrijetijdsbesteding? En, hoe zou de stad Wijk bij Duurstede eventueel nog aantrekkelijker gemaakt kunnen worden? Winkelaanbod, zondagsopeningen, evenementen, horeca, sfeer en bereikbaarheid zijn voorbeelden van wat er voorbijkomt in deze enquête. De uitkomsten van deze 0-meting worden meegenomen in de verdere uitwerking van het uitvoeringsplan van de Stuurgroep Stadspromotie. Onder alle volledig ingevulde inzendingen worden drie 'Wijkse-Verrassingspakketten' verloot.

Ga naar www.surveymonkey.com/r/onderzoek-wijkbijduurstede en laat uw mening horen. Uw input wordt zeer gewaardeerd!

Meer berichten