Foto:

Hiep hiep hoera voor Ben!

Slagerij van Bekkum trakteert tweewekelijks een jarige op een schaal met diverse soorten ambachtelijke worst uit eigen keuken. Ook kans maken? Meld een jarige aan via redactie.wct@persgroep.nl met een (liggende) foto en een motivatie. Vergeet niet de naam en geboortedatum van de jarige te vermelden. De winnaar ontvangt bericht.

Regio - Ben van Zetten wordt zaterdag 21 juli 82 jaar en verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Gezien zijn leeftijd zou je kunnen denken hij doet het wat rustiger aan. Maar niks is minder waar. Hij staat al zeker 69 jaar als loonwerker voor alle agrariërs klaar. Niks is hem te veel. Welk tijdstip het ook mag wezen. Ben is er. Na een heupoperatie deze winter is het hem toch weer gelukt om op de shovel te klimmen. Velen uren zit hij op de shovel om het gras op de "kuil aan te rijden" bij de boeren. Mais zaaien, land bewerken, sloten uitbaggeren. Zijn lust en leven, wat geniet hij hiervan. Meer heeft hij niet nodig. Ben van harte gefeliciteerd! Nog vele gezonde jaren gewenst. Het is je gegund.

Gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd namens Slagerij van Bekkum en de Wijkse Courant, de schaal met diverse soorten ambachtelijke worst is voor jou, Ben!

Meer berichten