We hebben u gehoord

Rood verhoogt de hartslag en de ademhaling. Rood is het stromend bloed van de passie, hartstocht en het leven. Rood is vanaf nu ook uw lokale huis-aan-huiskrant.

Wijk bij Duurstede - Nog niet zo lang geleden gaven we deze krant een nieuwe, frisse uitstraling. Als basiskleur kozen we blauw. We verwerkten die kleur in de inleidingen bij de verhalen, kopjes en rasters. Tot een flitsend nieuw geheel. Uw reactie op deze opfrisser was overwegend heel positief. We kregen echter ook opmerkingen over de leesbaarheid van sommige teksten.

We hebben goed naar u geluisterd. We hebben doorgevraagd als u ons suggesties deed voor verbeteringen. Voor u ligt het resultaat. In deze nieuwe vormgeving zijn de inleidingen niet meer in kleur. Ook is het aantal kleurvlakken tot een minimum beperkt en bevatten ze alleen nog korte teksten.

En uw krant is rood geworden. Rood is niet alleen de kleur van liefde, verleiding en vitaliteit. Rood is ook een 'alarmkleur'. Denk maar aan een rood stopbord in het verkeer. Rood activeert en stimuleert: je voelt dat je iets moet doen. Precies hoe wij denken over kranten maken: we willen informeren, inspireren en amuseren.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de vernieuwingen in uw krant? Aarzel niet en deel ze met de redactie via redactie.wct@persgroep.nl.

Meer berichten