Jacqueline heet u van harte welkom. FOTO: John Beringen
Jacqueline heet u van harte welkom. FOTO: John Beringen (Foto: )

Kom gewoon even snuffelen

Jaqueline kennen wij van haar winkel in cadeau-artikelen "Leuk & zo" in de Veldpoortstraat. Na aldaar 17 jaar gezeten te hebben, bevindt haar zaak zich sinds kort in het Wijks Woontheater aan de Markt. John Beringen keek achter de toonbank en informeerde wat ze zoal kan te bieden heeft.

WIJK BIJ DUURSTEDE - Jacqueline begint met op te merken dat ze geen moment spijt heeft van haar verhuizing. "Alles bij elkaar zitten we met zo'n 20 ondernemers onder één dak die allemaal producten of diensten leveren die met wonen in zijn algemeenheid te maken hebben. Voor de klant ook heel praktisch want die hoeft tenslotte geen tien winkels af te lopen, want alles vind je hier."
Ze wijst op haar assortiment. Eén van de dingen daaruit bestaat uit fleurig serviesgoed. Het blijkt "Blond Amsterdam" te heten. "Heel trendy en daardoor ook erg gewild," verduidelijkt Jacqueline. Daarnaast vallen bijzondere lunchboxen op van het merk "Boho Tiffens" Sieraden van het merk "Urban Hippies" glanzen op een overzichtelijke standaard. "Het is eigenlijk te veel om zo even op te noemen," gaat Jacqueline verder. "Ik heb ook nog tafelzeil in alle mogelijke dessins, wierrook, enzovoorts... Men moet gewoon even zelf gezellig komen snuffelen." Een vrouw die de sieraden bekijkt, vangt deze woorden op en knikt bevestigend. "De moeite waard," beaamt ze.
door John Beringen

Meer berichten