Foto:

Connect viert 5-jarig bestaan

Wijk bij Duurstede - Zondagavond 17 juni a.s. viert 'Connect', het jongerenwerk van baptistengemeente De Haven, haar 5-jarig bestaan. Aan de hand van up-tempomuziek, de jongerenbijbel en bitterballen wordt het evangelie op een laagdrempelige wijze gedeeld aan de jongeren van Wijk bij Duurstede en omgeving. Eens per kwartaal organiseert Connect op de zondagavond dit soort jongerendiensten, waarbij levensthema's als geluk, succes en liefde aan de orde komen.

In mei 2013 opende Connect voor het eerst haar figuurlijke deuren in de aula van het Revius Lyceum. Wat toen startte met een kleine groep vrijwilligers en een even klein aantal bezoekers, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste avond voor veel Wijkse jongeren. Mede-oprichter Elbert-Jan van Os is dankbaar voor de afgelopen vijf jaar en ziet uit naar de komende tijd. Op de vraag waar Connect voor staat, antwoordt Elbert-Jan: 'Het zijn avonden om te connecten met elkaar en om te connecten met God. Veel jongeren hebben een oubollig en saai beeld van de kerk. Met Connect proberen we te laten zien aan de Wijkse jeugd dat het geloof allesbehalve saai is!'

Het lustrum gaat allesbehalve stilletjes voorbij. Een groep van professionele muzikanten zal dit keer met niemand minder dan Hanne de Vries de muzikale omlijsting verzorgen. Verder staan de nodige verrassingen op de planning. Nieuwsgierig geworden? Kom het vooral checken! Gelovig of niet-gelovig, je bent van harte welkom om dit feest met Connect te vieren. Om 19:00 start het lustrumfeest in de aula van het Revius Lyceum. Adres: Remus 4-6, Wijk bij Duurstede. Deze avond kost je niets en bovendien: gratis hapje en drankje! Voor meer informatie kun je Connect vinden op Facebook: www.facebook.com/connectyouthevents.

Meer berichten