Onder goede belangstelling speelden afgelopen vrijdag de FC Utrecht Oldstars een demonstratiewedstrijd Walking Voetbal in Cothen.
Onder goede belangstelling speelden afgelopen vrijdag de FC Utrecht Oldstars een demonstratiewedstrijd Walking Voetbal in Cothen. (Foto: pr)

Kennismaking met Walking Voetbal

Onder goede belangstelling speelden afgelopen vrijdag de FC Utrecht Oldstars een demonstratiewedstrijd Walking Voetbal in Cothen. Het team met Wijkenaar Ben Douwes in de gelederen verloor van een iets te jong getint combinatieteam van SVF en CDW met 11-4. Maar de winst ligt volgens de initiatiefnemers van de Cothense en Wijkse voetbalclub in iets anders. 'Volgens ons toonde de demonstratie aan, dat er een voedingsbodem voor het Walking voetbal is. En daar willen we mee aan de slag', aldus de initiatiefnemers. En de eerst volgende stap is dan ook al bedacht. 'We gaan op donderdag 7 juni bij CDW en op donderdag 21 juni bij SVF trainingen organiseren, zodat zoveel mogelijk mensen het Walking voetbal kunnen uit proberen', aldus de werkgroep Walking voetbal. De trainingen starten op deze dagen om 13.00 uur.

Meer berichten