Eendje 3120 grote winnaar van de eendjesrace

De 2018 Lions Levefanum Eendjesrace op Koningsdag, is een groot succes geworden. Burgemeester Poppens gaf om 14.00 uur het startschot voor de race. De eendjes legden een parcours af over de Kromme Rijn vanaf het Walplantsoen tot de brug bij de Nieuweweg.

De leden van de Sea Lions (zeeverkenners) begeleidden de race uitstekend. Zij zorgden dat de eendjes niet de verkeerde afslag namen en dat ze allemaal weer op het droge kwamen. Op de eendjes zijn nummers aangebracht die corresponderen met de verkochte loten. In volgorde van binnenkomst winnen de eerste 75 binnenkomende eenden/loten een prijs.

De eend met nummer 3120 heeft de eendjesrace hoofdprijs gewonnen. De persoon met corresponderend lotnummer heeft de hoofdprijs, een Union Curb fiets gewonnen. Deze prijs is geschonken door Bike Totaal / Van den Berg’s Rijwielzaak. Lions Levefanum is Van den Berg’s Rijwielzaak, schoenenwinkel Munnichs en de lokale horeca, middenstand en ander bedrijven, zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzen.

Op de site, Levefanum.lions.nl/eendjesrace, kunt u checken of u een van de prijswinnaars bent.
Betreffende prijzen zijn, bij overhandiging van het winnende lot, op te halen bij Boez, Klooster Leuterstraat 23, Wijk bij Duurstede, openingstijden di-za vanaf 10 uur.
Dit is vanaf nu mogelijk tot en met 1 juni 2018.

Ook dit jaar werd een groot deel van de loten door verenigingen verkocht; zij mogen van ieder lot 1 euro benutten voor eigen clubinitiatieven. De resterende loten zijn door de VVV, Boez en door Lions Levefanum leden verkocht. "We zijn verheugd dat steeds meer verenigingen in Wijk bij Duurstede de Lions Eendjesrace willen ondersteunen." Van de resterende opbrengst organiseert Lions Levefanum jaarlijks in januari een gezellige bijeenkomst, met zang en winterdiner, voor ongeveer 100 senioren uit de gemeente Wijk bij Duurstede.

www.Levefanum.lions.nl/eendjesrace

Meer berichten