Woudenberg 1 – SVL 1

Zaterdag 5 mei 2018
SVL speelde uit tegen Woudenberg een wedstrijd van alles of niets nou het werd niets. SVL was volledig maar kon de wedstrijd niet na zich toe trekken. Aanvoerder Walter Cremers met zijn verdediging hebben er alles aan gedaan maar de aanval kon ook in deze wedstrijd niet tot scoren komen. Door deze uitslag is er geen mogelijkheid meer om de degradatie of beslissing wedstrijden te kunnen ontlopen. Dit hangt af wat Woudenberg en Deltasport wat hun in de laatste wedstrijden voor uitslagen nog binnen kunnen halen. SVL staat op dit moment met 14 punten onderaan en Woudenberg en Deltasport hebben ieder 18 punten met nog drie wedstrijden te spelen. GJC uit Gorinchem staat op de vierde plaats van onder met 23 punten dus niet meer in te halen. De ouders van Mitchel de Vaal vertelde ons dat hun zoon komend seizoen lid blijf bij SVL.

De 10e minuut was het Martijn Verkerk die uit een uitval hard op het doel schoot maar de keeper van Woudenberg stopte de bal. In de 18e minuut was het Willem Baaij die een bal plaatste naar Walter Cremers zijn schot werd ook gestopt door de keeper van Woudenberg. De 39e minuut was Selcuk Albayrak die dicht bij een doelpunt maar zijn kopbal uit voorzet van Martijn Verkerk ging maar net naast. Net voor de rust sloeg het noodloot toe uit een gemakkelijke situatie maakte Woudenberg 1-0. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. De 52e minuut was Woudenberg bij een tweede doelpunt maar Geert Willem Merkens gooide zich op de bal en voorkwam dat. Uit een aanval in de 62e minuut was het Robin Janssen die Selcuk Albayrak bediende maar deze schoot hoog over. In de 71e minuut werd Willem Baaij gewisseld en kwam Wouter van Hoof het veld in. De 74e minuut was Robin Janssen dicht bij een doelpunt maar de keeper van Woudenberg tikte de bal tot corner. In de 80e minuut werd Rik van Leeuwen gewisseld en kwam Kevin van Leeuwen het veld in, ook werd Roben Schenk gewisseld voor Mitchel de Vaal. In de blessure tijd werd het zelf 2-0 voor Woudenberg.

Opstelling SVL:Geert Willem Merkens, Roben Schenk (Mitchel de Vaal),Rik van Leeuwen (Kevin van Leeuwen), Rob van Eem, Bastin Hofman, Walter Cremers, Robin Janssen, Alex van Eem, Willem Baaij (Wouter van Hoof), Martijn Verkerk en Selcuk Albayrak.

Komende zaterdag d.d.12-05-2018 speelt SVL thuis tegen Bennekom om 14.30 uur.

Meer berichten