Super zusje Valeria!

Slagerij van Bekkum trakteert tweewekelijks een jarige op een schaal met diverse soorten ambachtelijke worst uit eigen keuken. Ook kans maken? Meld een jarige aan via redactie.wct@persgroep.nl met een (liggende) foto en een motivatie. Vergeet niet de naam en geboortedatum van de jarige te vermelden. De winnaar ontvangt bericht.

Wijk bij duurstede - Chiara Goes mailde naar de redactie met de vraag of haar zusje Valeria in de krant mocht komen als jarige van de week.

"Valeria wordt op 10 mei, 11 jaar. Ze staat altijd voor ons klaar, en is heel zorgzaam. Bovendien troost ze je als je verdrietig bent.

Ze is een super zusje! En is altijd heel lief voor ons. Met onze verjaardag geeft ze altijd dure cadeau's die we willen. Dus dit verdient ze zeker.
Ik hoop dat ze jarige van de week wordt."

Daarom ….: Van harte gefeliciteerd namens slagerij van Bekkum en de Wijkse Courant, de schaal met diverse soorten ambachtelijke worst is voor jou, Valeria!

Meld een jarige aan

In de krant van19 mei feliciteren wij een nieuwe jarige van de week. Heeft u een dierbare die hiervoor in aanmerking komt? Stuur dan een foto met uw motivatie (minimaal 100 woorden) naar redactie.wct@persgroep.nl

Meer berichten