Het diner, scene uit de musical ‘Otje’ wederom een zeer geslaagde musical van Marleen Molendijk. Foto: Anton Rekké
Het diner, scene uit de musical ‘Otje’ wederom een zeer geslaagde musical van Marleen Molendijk. Foto: Anton Rekké (Foto: Anton Rekké)

Musical Otje sluit sprookjesachtig

Wijk bij Duurstede - Wie niet beter wist zou niet geloven dat de musical die de afgelopen maandag en dinsdag, drie keer per dag werd opgevoerd, vertolkt is door leerkrachten en ouders van basisschool 'De Wegwijzer'. Ouders en leerlingen zijn allemaal in de gelegenheid geweest om de prachtig uitgevoerde musical te zien. Het verhaal 'Otje' van Annie M.G. Schmidt uit 1980 is kunstig bewerkt, vormgegeven en geregisseerd door Marleen Molendijk. Inmiddels een traditie op deze school, ook voor het vierde jaar met muziek, licht en geluid van Pieter Westland.

Door de fraaie kostuums en grime, het voortreffelijke spel en de zangkunsten van de spelers had de hele voorstelling een professionele uitstraling. Reuze knap. Met minieme maar ingenieuze decorwisselingen was je steeds op een andere plek in het verhaal. Marleen weet het beste uit de spelers te halen onder haar enthousiaste en gedreven leiding.

Haar stond aan het eind van de laatste voorstelling nog een enorme verrassing te wachten toen haar vriend Bernd van Egmond haar ten huwelijk vroeg. Een sprookjesachtig slotakkoord aan twee prachtige musicaldagen.

Meer berichten