Foto: Miriam Bensmann

van Ik-denken naar Fairtrade

De Markt van de Toekomst is veel meer dan alleen een blik in de Toekomst. Het is een platform waar ons, de inwoners van deze regio, inzicht wordt geboden in hoe het anders kan. Hoe het anders moet. Het gaat niet alleen over zonnepanelen op je dak, windmolens bij je achtertuin, elektrische vervoer of hergebruik van grondstoffen, in een geitenwollen-sokken-setting. Het is alles omvattend, onze hele maatschappij zal veranderen, 180º om. Onmogelijk?

door Anton Rekke

Regio - Steeds meer mensen beseffen dat we niet langer door kunnen gaan met pot verteren terwijl aan de andere kant van het hek mensen verkommeren. Geen wonder dat de derde wereld ons afgunstig is. Europa, is dan zelfs te klein om zich te handhaven. Machtsblokken zullen de handen ineen moeten slaan om op lange termijn te overleven. Ieder opgeleid weldenkend mens overal ter wereld, beseft dat. Dit wereldbesef wordt steeds groter, onderzoek wat jij kunt bijdragen op de MvdT.

Ga 26 mei op de MvdT in gesprek, bij de kraam van De Wereldwinkel. Welke bakens kan jij verzetten? Orienteer je bijvoorbeeld tijdens een workshop 'Sieraden maken' onder leiding van Mirjam Verhoef. Neem een afgeschreven sieraad mee en geef het een nieuwe look! Mirjam Verhoef begeleidt u in het ontdekken van uw creativiteit en het maken van een eigen sieraad. Niet hoogdravend, doe mee.
Schrijf u in voor deze workshop voor 10 mei via info@fairtradewijkbijduurstede.nl
Kosten: vanaf 10 tot 20 euro (materiaalkeuze afhankelijk).

Meer berichten