Oefenwedstrijd SVL 1 – sv Houten 1 5 – 0

Dinsdag 20 februari 2018

Een nieuwe trainer/coach met wie de eerste twee wedstrijden worden gewonnen zou een een aardige opmaat moeten zijn naar de hervatting in de competitie. Oefenwedstrijden waren het weliswaar, maar toch, je moet al een erge pessimist zijn om om te beweren dat er geen progressie in het spel waarneembaar was. Er was weer enthousiasme te zien en bereidheid om samen te werken.

Afgelopen dinsdagavond stond er een ploeg tegenover SVL dat echt niet was gekomen om alleen maar sparringpartner te spelen. In het begin was duidelijk te zien dat die zelf ook voor de winst ging, maar moest buigen voor een beter SVL. Via twee vlot opgezette aanvallen werd het 2-0 voor de rust en dat had zelfs hoger kunnen uit vallen.

Dat het uiteindelijk ook nog 5-0 werd bewijst dat SVL niet, zoals in de laatste wedstrijden nogal eens voorkwam, in de tweede helft te maken kreeg met een terugslag. Men bleef er voor gaan.

Leuke wedstrijd om naar te kijken met een prima scheidsrechter en zeker niet onbelangrijk: een punctuele grensrechter aan SVL-kant.

M.v.d.Pavert

Meer berichten