Stichting Wijksport is de  regiowinnaar van de verkiezing van 'Koffiecorner van het jaar'.
Stichting Wijksport is de regiowinnaar van de verkiezing van 'Koffiecorner van het jaar'.

Stichting Wijksport regiowinnaar 'Koffiecorner van het jaar'

De koffiecorner is voor velen de belangrijkste plek op het werk. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee kondigde daarom een verkiezing voor Koffiecorner van het jaar aan. Van bedrijven uit heel Nederland zijn inzendingen binnengekomen.

Wijk bij Duurstede - In Wijk bij Duurstede sleept Stichting Wijksport de regiotitel in de wacht en gaan ze door naar de landelijke verkiezing. Door middel van een stemronde wordt de landelijke winnaar gekozen. De aanleiding voor deze verkiezing is een zakelijke koffietrend die in 2018 doorzet: in een tijd van flexwerk en tijdelijke contracten is er behoefte aan een sociaal hart in de werkomgeving. Daar waar echte ontmoeting plaatsvindt.

Ton van Amerongen, koffieondernemer van de regio Kromme Rijnstreek over de verkiezing: "De koffiecorner is een centrale plek in ieder bedrijf. Dat zie je ook bij Stichting Wijksport. Ze hebben maar liefst vier koffieautomaten en een gloednieuwe koffiehoek. Het is mooi als iemand zoveel aandacht geeft aan de koffiebeleving. Daarom ben ik blij dat Stichting Wijksport nu in het zonnetje staat als regiowinnaar."

Herke van der Weij, sportparkmanager van Stichting Wijksport in Wijk bij Duurstede: "Goede koffie is bij ons erg belangrijk. Tijdens een drukke werkdag is het een moment van ontspanning als we samen koffie drinken. Dat heeft een positief effect op het team. Het zelfbedieningsapparaat biedt op ieder moment van de dag voor iedereen de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke kop koffie en we hebben ons best gedaan om onze counter zo uitnodigend mogelijk te maken. We zijn vereerd dat onze koffiecorner is geselecteerd om Koffiecorner van het jaar te worden en past perfect in de fijne samenwerking tussen Fortune Coffee en Stichting Wijksport."

De landelijke titel wordt bepaald door de stemmers. Dit jaar is de verkiezing voor het eerst. Bedrijven uit het hele land hebben foto's ingestuurd om te laten zien hoe inspirerend hun koffiehoek is. Na selectie van de regiowinnaars begint nu de landelijke stemronde. Tot 15 februari kan er gestemd worden op de mooiste koffiecorner via de website. Op 1 maart vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel 'Koffiecorner van het jaar' voor degene die de mooiste koffiecorner van Nederland heeft.

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Koffie verbindt mensen. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties.
www.fortune.nl/koffiecorner

Meer berichten