Zaterdag 27 februari is het Boerenbal van de Kaieschaiters bij Residentie Calypso op de Markt.
Zaterdag 27 februari is het Boerenbal van de Kaieschaiters bij Residentie Calypso op de Markt. (Foto: Mitch Huisman)

Het Boerenbal bij de Kaieschaiters

Zaterdag 27 februari vanaf 21.00uur openen de deuren van Residentie Calypso. De Kaieschaiters vieren dan het Boerenbal. Het feestje wat 2 weken voor het grote weekend iedereen in de juiste stemming krijgt.

Wijk bij Duurstede - Het Boerenbal is traditioneel de gezelligste vooravond van de Kaieschaiters. De entree, bij Residentie Calypso op de Markt, is uiteraard gratis en wee gaan kennis maken met de nieuwe Karnavals DJ Sander.

Vooravond

Aan de vooravond van het grote weekend is de organisatie aardig rond. We gaan beginnen op vrijdagavond 9 februari vanaf 19.30 uur met de Jeugd Karnavals Disco. Voor alle jeugd gratis entree en DJ Ravellio die de juiste muziek gaat draaien voor dit feestje.

Uiteraard rook- en alcoholvrij en aangepaste consumptie prijzen. Een leuke verrassing voor allemaal en dus alle ingrediënten voor een leuke avond. De eindtijd van de Jeugd Karnavals Disco is 21.30 uur.

Op zaterdag is het tijd voor de Waikse Optog. Start vanaf de Geerweg om 11 over half 1 en via de Geer, en de Heul naar Burgemeester Poppens. Die zal aan de Zandweg de sleutel overdragen aan Prins Rick den Eerste. Rick heeft het vanaf dat moment voor het zeggen en het zal vooral feest zijn wat hij gaat houden.

De Leutbunker

In de Leutbunker op Marienhoeve komt een keur aan artiesten voorbij. Zo krijgen we Theo Mezz, Ronnie Ruysdael, Wipneus en Pim en echte vrienden, Django Wagner, Peter Beense en Frans Duijts.

De kaarten voor de zaterdag en de maandag zijn al online te koop via www.kaieschaiters.nl en bij de bekende voorverkoopadressen : Leuk en ZO, Tiggies Corner en de VVV op de markt. De kindershow op zondagmorgen en Wipneus en Pim op zondagavond is traditiegetrouw gratis entree. Wipneus en Pim zijn er dus op zondag twee keer. Eerst de kindershow om 10.30 uur en in de avond voor het Noppesbal om 20.00 uur. Meer info over het hele programma van de Kaieschaiters is uiteraard te vinden op Kaieschaiters.nl. Doe ook mee aan de fantastische optocht of kom eens langs op een van onze feestjes in de Leutbunker.

Drie keer alaaf

Maar uiteraard eerst zaterdag 27 februari bij Residentie Calypso op de Markt. DJ Sander en een speciaal optreden van Theo Mezz gaan Waik bij Duurstede al in de stemming brengen. Dire keer Alaaf, KV de Kaieschaiters.

Meer berichten