Foto: kitty

Papa Jeroen bijna jarig

Slagerij van Bekkum trakteert een jarige op een schaal met diverse soorten ambachtelijke worst uit eigen keuken. Wilt u ook kans maken?
Meld een jarige aan via redactie.wct@persgroep.nl met een foto en een motivatie. Vergeet niet de naam en geboortedatum van de jarige te vermelden. De winnaar ontvangt per e-mail een bericht met een afhaalbewijs.

Wijk bij Duurstede - "Onze zoon Jeroen wordt 15 februari 30 jaar. Hij verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Hij is vader van een zoon van één jaar en wordt binnen kort vader van de tweede zoon.

De tweede zoon wordt in februari verwacht, dus zijn verjaardag schiet er dit jaar bij in. Jeroen vind dat geen probleem, zijn gezin gaat altijd voor want het gezin is erg belangrijk voor hem.

Zo gaat hij graag met zijn zoon op pad naar de Kinderboerderij. Wij, zijn ouders en broer zijn zo trots op hem dat hij het zo goed doet met zijn zoon en gezin. En daarom geven we hem graag op voor jarige van de week."

Daarom Jeroen: Van harte gefeliciteerd namens slagerij van Bekkum en de Wijkse Courant en de schaal met diverse soorten ambachtelijke worst is voor jou! Binnenkort ontvang je een bericht hierover.

Meer berichten