Voedselbank Kromme Rijn biedt de mogelijkheid tot en met 5 januari a.s. de mogelijkheid om houdbaar voedsel af te geven:
Voedselbank Kromme Rijn biedt de mogelijkheid tot en met 5 januari a.s. de mogelijkheid om houdbaar voedsel af te geven:

Help de Voedselbank met Kerst

De Voedselbank Kromme Rijn krijgt in deze periode van zowel bedrijven als particulieren de vraag hoe zij een Kerstpakket kunnen doneren.

Regio - Bedrijven, die enkele pakketten teveel besteld hebben en particulieren, die hun pakket, om wat voor reden dan ook, (deels) willen schenken aan de Voedselbank. Uiteraard zijn deze giften van harte welkom! Daarom biedt de Voedselbank Kromme Rijn tot en met 5 januari a.s. de mogelijkheid om houdbaar voedsel af te geven: op vrijdag tussen 12.00 en 12.30 uur bij de voormalige Bibliotheek tegenover het Gemeentehuis, Karel de Grotestraat 61, Wijk bij Duurstede. Op maandag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur bij het distributiecentrum Voedselbank, Weidedreef 9, Langbroek. Gaat het om grotere partijen, dan kunt bellen met 0343-760021, optie 2.

Vrijwilligers gezocht

Tevens zoekt de Voedselbank Kromme Rijn nog enkele enthousiaste vrijwilligers (M/V): omdat de huidige algemeen coördinator te kennen heeft gegeven zijn taak te willen beëindigen wordt een opvolger gezocht. De algemeen coördinator geeft sturing aan 6 coördinatoren en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de gehele organisatie. Zij/hij is het aanspreekpunt naar het bestuur en onderhoudt contacten met de landelijke organisatie, waaraan Voedselbank Kromme Rijn verbonden is. Naar schatting zal de algemeen coördinator 12 tot 15 uur per week aan de uitvoering van zijn werkzaamheden moeten besteden. Daarnaast hebben wij dringend behoefte aan versterking van ons acquisitieteam. Op de site voedselbankkrommerijn.nl vindt u verdere informatie.

Meer berichten

Shopbox