Overhandiging cheque
Overhandiging cheque

Stichting BED ontvangt cheque van Lions Levefanum

Lions Levefanum heeft, uit de opbrengst van het succesvolle Lions diner in de grote kerk, een mooi bedrag beschikbaar gesteld aan stichting BED in Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede - Stichting BED biedt dakloze jongeren uit Wijk bij Duurstede tijdelijke huisvesting en begeleiding naar een nieuwe maatschappelijke start. De stichting bestaat al bijna 25 jaar en heeft in deze jaren een groot aantal jongeren opgevangen. Op de foto de overhandiging van de cheque door Lions Levefanum aan stichting BED, v.l.n.r Gerrit De Jonge (Voorzitter Lions Levefanum), vervolgens Jan van de Veer, Rob Plessen en Alex Bernart (bestuursleden van stichting BED) en Patty van Rooijen en Rianne Munnich (diner commissieleden Lions Levefanum). Namens het bestuur van stichting BED bedankte Rob Plessen Lions Levefanum voor deze ondersteuning en gaf aan dat het beschikbare bedrag wordt ingezet voor de faciliteiten voor opvang van de jongeren en een deel voor de opleiding van mentoren.

Lions Levefanum Wijk bij Duurstede is een gezellige groep mannen en vrouwen die activiteiten organiseert waarbij de opbrengst wordt aangewend om goede doelen en initiatieven in onze gemeente te ondersteunen. Voor informatie kunt u mailen naar levefanum@lions.nl.

Meer berichten

Shopbox