Logo wijksecourant.nl


Ina Vernooij en Irma van den Brink van Pink bij Duurstede
Ina Vernooij en Irma van den Brink van Pink bij Duurstede (Foto: Ellis Kon)

Pink bij Duurstede start met nieuw initiatief

De verwendag van Pink bij Duurstede op 6 oktober 2016, voor mensen met de diagnose borstkanker was een enorm succes. De dag was bedoeld voor mensen die in het borstkankertraject zaten en tot een jaar na behandeling. Tijdens de verwendag zijn er ook signalen afgegeven dat er behoefte bestaat aan een lotgenotengroep. Pink bij Duurstede heeft dit signaal opgepakt en start 23 november 2017 met de eerste lotgenotenbijeenkomst.

Wijk bij Duurstede - Borstkanker en hoe nu verder? Dit is het onderwerp voor de eerste bijeenkomst. De bijeenkomst is voor mensen die met borstkanker te maken hebben en nog onder behandeling zijn of mensen die het behandeltraject hebben afgesloten, maar die graag in gesprek willen met lotgenoten. Voor de eerste bijeenkomst is een gastspreker van de Borstkanker Vereniging Nederland uitgenodigd. De gastspreker zal zoveel mogelijk onderwerpen aankaarten die met borstkanker te maken hebben. De deelnemers aan de bijeenkomst, kunnen ook zelf onderwerpen aandragen deze onderwerpen zullen dan voor de vervolgbijeenkomsten verder worden uitgewerkt.

Voor de lotgenotenbijeenkomsten, zijn ondernemers van drie sfeervolle locaties bereid gevonden om hun locatie belangeloos beschikbaar te stellen. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden bij Galerie 't Rondeel (Kokkestraatje 35/39 te Wijk bij Duurstede). Insteek is dat lotgenoten met elkaar in gesprek kunnen, herkenning en erkenning. Een luisterend oor maakt het dragen van de problemen lichter. Ina en Irma: "Wij zijn er enorm trots op dat enthousiaste ondernemers ons weer willen helpen om deze bijeenkomsten tot een succes te maken." Ga voor meer informatie en inschrijving naar de website www.pinkbijduurstede.nl Hier vind je alle informatie voor de aanmelding en de locatiegegevens van de eerste bijeenkomst op 23 november a.s.

reageer als eerste
Meer berichten