Logo wijksecourant.nl


In de werkplaats van Bezige Bebie worden vintage (kinderkamer)meubels opgeknapt en op maat gemaakte sloophouten meubels vervaardigd.
In de werkplaats van Bezige Bebie worden vintage (kinderkamer)meubels opgeknapt en op maat gemaakte sloophouten meubels vervaardigd.

Drie nieuwe ondernemers in Oranjepoort

Fit4all Fysiotherapie & Sport, interieur & kado winkel Bezige Bebie en Administratiekantoor Van Ee worden de huurders van de begane grond in Oranjepoort vanaf 1 januari 2018. . Dorpshuis De Toekomst, bibliotheek Z-O-U-T, peuterspeelzaal Humpy, het consultatiebureau en Saltro in Oranjepoort blijven.

Langbroek - Bewoners, lokale partijen, de Gemeente en Volksbelang zijn een aantal keer bij elkaar geweest om samen ideeën te verzamelen voor een goede invulling van de vrijstaande ruimte. Gezondheid, maatschappelijke betrokkenheid en levendigheid stonden bij iedereen hoog op het lijstje. Verhuurder Volksbelang is blij dat aan deze wensen invulling wordt gegeven. Directeur Batian Nieuwerth: "Dit is precies waar de inwoners van Langbroek destijds naar op zoek waren; meer mogelijkheden dichtbij huis. Zodat iedereen, van jong tot oud, zo lang mogelijk veilig en gezond in de vertrouwde omgeving kan blijven wonen." Fit4all Fysiotherapie & Sport breidt na twaalf jaar uit in Langbroek. Het professionele team van fysiotherapeuten en sportinstructeurs is gespecialiseerd in het effectief begeleiden van lichamelijke klachten. Daarnaast is sporten bij Fit4all altijd onder deskundige begeleiding. Eigenaren Ruud Onink, David Bouwmeester en Bastin Hofman over de nieuwe vestiging in Langbroek: "We kijken ernaar uit om Langbroek blessurevrij en fit te houden". Bezige Bebie is sinds 2014 gevestigd op het industrieterrein in Wijk bij Duurstede. In de werkplaats worden vintage (kinderkamer)meubels opgeknapt en op maat gemaakte sloophouten meubels vervaardigd. De nadruk ligt daarbij op hergebruik van materialen en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de ruimte voor ontwikkeling. Renata Visee is de drijvende kracht achter het maatschappelijk betrokken team. In de nieuw te openen conceptstore in Langbroek komen naast de opgeknapte meubels ook kinderkleding en cadeaus voor groot en klein. Renata Visee gaat workshops geven en zich nog meer richten op maatschappelijk en sociaal ondernemen. De enthousiaste eigenaresse: "We hebben er enorm veel zin in en hopen samen met alle andere gebruikers van de Oranjepoort er een fijne ontmoetingsplek van te maken!". Administratiekantoor Van Ee is geen onbekende in Langbroek en verricht dienstverlening op het gebied van boekhouding, administratie, belastingadvies en salarisadministratie. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn welkom bij Daan en Matthijs van Ee. In de ruimte in Oranjepoort kunnen de bewoners van Langbroek bijvoorbeeld terecht voor adviezen, invullen van papieren en allerhande hand-en-spandiensten op het gebied van belastingen en financiën. "Voor de bewoners van Oranjepoort is dat helemaal lekker dichtbij", aldus Matthijs van Ee.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox