Logo wijksecourant.nl


Taart voor Mieke Hoekman

Bakkerij Lakerveld trakteert wekelijks een jarige op een heerlijke taart. Wilt u ook iemand in het zonnetje zetten die echt een taart voor zijn verjaardag verdient? Meld een jarige aan via redactie.wct@persgroep.nl met een foto en een motivatie. Vergeet niet de naam en geboortedatum van de jarige te vermelden. De winnaar ontvangt bericht.

Wijk bij Duurstede - Op woensdag 27 september viert Mieke Hoekman haar 80e verjaardag! Een bijzondere leeftijd vindt ze zelf en ze vertelt het dan ook enthousiast en vol trots aan anderen. Mieke heeft al verschillende keren laten weten dat ze voor deze speciale gelegenheid heel graag de taart van Lakerveld zou willen ontvangen: "Wát?", grapte ze: "ik wil er wel twee: één voor mezelf en één om uit te delen!"

Altijd was Mieke zelf degene die de taarten bakte en lekkere hapjes maakte als er iets te vieren viel, maar omdat haar geheugen haar in de steek begint te laten, gaat dat niet meer zo makkelijk. Maar binnen zitten is niet nodig, want gelukkig kan ze wandelend en fietsend nog heel goed uit de voeten.
Haar man Henk, haar drie dochters, schoon- en kleinzoons zijn ontzettend trots op haar en wensen haar een hele fijne verjaardag en natuurlijk …. de taart(en) van Lakerveld!

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox