Logo wijksecourant.nl


Catharina van Ginkel wordt zondag 64 jaar.
Catharina van Ginkel wordt zondag 64 jaar.

Catharina van Calypso is Jarige van de Week

Catharina van Ginkel - ook bekend als Catharina van Calypso - is zondag jarig. Als onze Jarige van de Week mag ze dan een taart van bakkerij Lakerveld aansnijden. Met dank aan dochter Marijke.

"Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar. Als er wat in Calypso te doen is, helpt Catharina tot de laatste gast naar huis is. Met haar dienblad vol koffie en thee loopt ze tweemaal per dag naar de muziek- en theaterschool om de docenten van wat lekkers te voorzien. Tussendoor helpt ze ook nog klanten in de muziekwinkel. Ze is qua werk behoorlijk druk dus. Maar haar kleinkinderen staan op de eerste plaats. Mijn zussen hoeven haar maar aan te kijken en oma is er. Met heel veel liefde. Tijd voor haarzelf maakt ze niet vrij. Haar verjaardag vieren? Dat doet ze eigenlijk liever niet. Laat anderen maar in het middelpunt van de belangstelling staan. 'En dan moet iedereen die dag vrij houden en iedereen is al druk genoeg', zegt ze dan. Nou lieve mams, jij verdient het allerbeste en mag zeker in het zonnetje staan!"

Bakkerij Lakerveld trakteert wekelijks een jarige op een heerlijke taart. Ook kans maken? Meld een jarige aan via redactie.wct@persgroep.nl met een foto en een motivatie. Vergeet niet de naam en geboortedatum van de jarige te vermelden. De winnaar ontvangt bericht.

20 reacties
Meer berichten